Στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς βρέθηκαν, Σπανός και Αναγνωστάκης

5623

Στην Λειβαδιά βρέθηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης και Φάνης Σπανός με τους υποψηφίους τους την Τετάρτη 3 Απριλίου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση των προέδρων των πέντε επιμελητηρίων της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, (Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας). Συγκεκριμένα, η ομάδα του συνδυασμού “Στερεά… Υπεροχής!” αλλά και του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, στο αμφιθέατρο του εμποροβιοτεχνικού επιμελητηρίου Βοιωτίας που είχε ως κύριο θέμα τη συνεργασία για την περιφερειακή ανάπτυξη και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση του επιμελητηριακού συμβουλίου, αναπτύσσοντας τις θέσεις της παράταξης, σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της περιφέρειας. Ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, με πρωτοβουλία της επιμελητηριακής κοινότητας, ενώ δόθηκε υπόσχεση και από τις δύο πλευρές, η συνέχισή του προς όφελος της περιφερειακής οικονομίας και των τοπικών επιχειρήσεων. Με την σειρά του ο Φάνης Σπανός, κατά την εισήγησή του αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα μέσα από δομές, όπως η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, τα Κέντρα Υποστήριξης Επιχειρήσεων αλλά και δράσεις όπως η συμμετοχή σε τουριστικές και άλλες εκθέσεις, καθώς και οι πολιτιστικές διαδρομές. Επίσης, ο κ. Σπανός έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που έθεσαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, αναφερόμενοι τόσο σε προβλήματα όσο και προτάσεις.

Ο Φάνης Σπανός δήλωσε μετά το πέρας του Συμβουλίου

“Η οικονομία βρίσκεται στην καρδιά της Περιφερειακής Διοίκησης και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και όλες τις τοπικές αγορές. Η περιφερειακή οικονομία και η απασχόληση αποτελούν έναν από τους κύριους προγραμματικούς μας άξονες. Επιμένουμε για την ανάπτυξη!”

Επίσκεψη Αναγνωστάκη στην Χαλκίδα

Δεν σταματούν οι επισκέψεις του κ. Αναγνωστάκη σε πόλεις τις Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξής του, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων – συναντήσεων με Αρχές, Φορείς και Υπηρεσίες στην πόλη της Χαλκίδας. Ειδικότερα, επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ Χρυσόστομο, από τον οποίο ενημερώθηκαν για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης, καθώς και για θέματα της Δημόσιας Διοίκησης, το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας (πρώην ΠΕΔΥ), τον ΕΦΚΑ Χαλκίδας και το ΕΚΑΒ, όπου είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν, τόσο από την Διευθύντρια Κέντρου Υγείας κα Μαραγιάννη όσο και από την Διοικήτρια ΕΦΚΑ κα Κομποθανάση καθώς και από τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ κ. Κόκκο, τα ζητήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες τους. Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη εργασίας και το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και ενημερώθηκαν, από τον υπεύθυνο έργου, για την πορεία των εργασιών αλλά και τις Κοινωνικές Δομές, Παιδείας, Προστασίας, Αλληλεγγύης Δήμου Χαλκιδέων. Εκεί συναντηθήκαν με τον Πρόεδρο και τους εργαζόμενους και ενημερώθηκαν για τις πολιτικές και τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.