Συνάντηση γνωριμίας ιατρών της Αθήνας με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Μπακογιάννη

2526

Με μεγάλη χαρά συνάδελφοι και φίλοι της ιατρού και υποψηφίας βουλευτού Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Θωμαϊδος Οικονόμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά αυτής και του συζύγου της κ. Αλέξανδρου Ροδολάκη, επίσης ιατρού, σε μία συνάντηση γνωριμίας στο ιατρείο τους, στο κέντρο της Αθήνας, με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη, την περασμένη Κυριακή 31 Μαρτίου.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και η επιθυμία όλων να γνωρίσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο και να συζητήσουν μαζί του ακόμα μεγαλύτερη. Παραβρέθηκαν πολλοί ιατροί Πανεπιστημιακοί, Διευθυντές ΕΣΥ και ιδιώτες, όλων των ειδικοτήτων. Ο κ. Μπακογιάννης απάντησε με μεγάλη προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις των ιατρών αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Απλός, ευχάριστος, με το πηγαίο χιούμορ του, με ιδέες, λύσεις και κυρίως ενημερωμένος για όλα τα προβλήματα της Αθήνας, κέρδισε όλους τους παρευρισκόμενους και εξασφάλισε την στήριξή τους.

Η πολύ πετυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εγκάρδιες ευχές από όλους προς τον κ. Κώστα Μπακογιάννη για καλή επιτυχία στην Δημαρχία της Αθήνας !