Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ευρυτανίας Τσάμπρας Χρήστος, η οικονομική επόπτης Ζευγουλά Αθηνά, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου Σιαφάκα Σπυριδούλα, ο πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων ν. Ευρυτανίας Δεδούσης Περικλής  και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εκμεταλλευτών Ταξί Καρπενησίου Τσιγαρίδας Αλέξιος συναντήθηκαν με την Βουλευτή Ευρυτανίας κα. Οικονόμου Θωμαΐδα. Η συνάντηση που έγινε κατόπιν αιτήματος των παραγωγικών φορέων του νομού σκοπό είχε να μεταφέρει στην βουλευτή την αγωνία και των προβληματισμό για το επικείμενο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Το νομοσχέδιο, που σύμφωνα με διαρροές, πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση θα είναι καταστροφικό για την επιχειρηματικότητα του νομού Ευρυτανίας. Οι προβλέψεις του θα οδηγήσουν σε κλείσιμο αρκετών επιχειρήσεων που τα τελευταία χρόνια βάλλονται εξαιτίας των αλλεπάλληλων κρίσεων που πλήττουν την ελληνική οικονομία.

Η κα. Οικονόμου δεσμεύτηκε να μελετήσει τα αιτήματα των παραγωγικών φορέων και να σταθεί αλληλέγγυα στα αιτήματα τους. Οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύτηκαν να καταθέσουν πλήρες υπόμνημα με τις θέσεις τους, θα επακολουθήσουν και νέες συναντήσεις όταν το επίμαχο νομοσχέδιο θα κατατεθεί στην Βουλή.