Στις 15, 16 και 17 Δεκέμβρη στη γνωστή γωνία στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας θα βρίσκεται για μία ακόμη φορά το σπιτάκι του Συλλόγου Συν στον  Άνθρωπο ‘‘Δώρα Ψυχής’’ για αυτούς φιλανθρωπικούς σκοπούς του Συλλόγου. Με παραμυθένια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και πλημμυρισμένο από το φως αγάπης, το περίπτερο του Συλλόγου θα καλωσορίσει και φέτος όλους τους φίλους και μέλη του Συλλόγου που θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθειά του Συν στον Άνθρωπο στην πρωτεύουσας της Περιφέρειας Στερεάς.

‘‘Περιμένουμε όλους εσάς, τους ανθρώπους της προσφοράς και της αγάπης που στέκεστε δίπλα μας και πορεύεστε μαζί μας για να σκουπίσετε χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας, σε όσους συνανθρώπους μας δοκιμάζονται πάσχουν και πονούν’’, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της η Μεγαλοχωρίτισσα Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαίρη Δούμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συλλόγου www.synstonanthropo.gr και στις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Συν στον Άνθρωπο.