Ο Μάης ιστορικά είναι ο μήνας Των Αγώνων, είναι ο μήνας Της Αντίστασης απέναντι σε ότι μας καταπιέζει , μας φτωχοποιεί μας εξαθλιώνει Κοινωνικά, Οικονομικά, μας οδηγεί στην απομόνωση, στον εγκλεισμό στα σπίτια μας χωρίς δυνατότητα συμμετοχής στα κοινά, χωρίς δυνατότητα να μοιραστείς μια κουβέντα με το διπλανό σου, να νοιώσεις και να συζητήσεις προβλήματα του τόπου σου , της κοινωνίας, του γείτονα, του φίλου, του συγγενή.
Η αγορά του Καρπενησίου συρρικνώθηκε τα λουκέτα και οι απολύσεις (εθελούσιες αποχωρήσεις τις ονομάζουν στις τράπεζες) έρχονται η μία μετά την άλλη .
Ξεκίνησαν το γκρέμισμα από το 2012 με τον Σαμαρά και έρχονται σήμερα να ολοκληρώσουν ότι τους ξέφυγε και έμεινε όρθιο. Μας “ Ψέκασαν “ και ξεχάσαμε πότε χάσαμε σχεδόν το 40% των συντάξεων, πότε πάγωσαν τις αυξήσεις των μισθών πότε έκοψαν τα Δώρα.
Η Ευρυτανία δεν έχει να περιμένει τίποτα από τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους. Ο ιδιώτης Επενδυτής δεν έχει κανένα όφελος να επενδύσει στην Υγεία και στην Παιδεία στο φτωχό Νομό μας.
Την Κυριακή 15 Μάη είναι η αρχή του δικού μας αγώνα !! Η 15η Μάη πρέπει να δώσει το μήνυμα της αλλαγής στον τόπο μας.
Την Κυριακή δίνουμε δύναμη στον Αλέξη Τσίπρα !!!!
Έλα με την ταυτότητά σου στο Καρπενήσι στα Γραφεία μας απέναντι από την Αγία Τριάδα ή στη Γρανίτσα στο Ξενοδοχείο Λιθόραμα να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πάει άλλο. Να στείλουμε μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
Να στείλουμε μήνυμα αλλαγής για κοινωνική ανάταση , δημοκρατία, ελευθερία, με ισότητα και ποσόστωση 50/50 ανδρών – γυναικών παντού !!!
Να είμαστε Πολλοί !!! Να είμαστε Όλοι !!!Τους στέλνουμε πίσω τον Λογαριασμό !! Ψηφίζουμε όλοι Αλέξη Τσίπρα !!!