Με αιχμηρό κείμενό του τοποθετείται ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευρυτανίας για υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές που ανήκαν σε άλλο πολιτικό χώρο στις βουλευτικές εκλογές και κατεβαίνουν με άλλο στις εκλογές του Οκτώβρη. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται στο πολιτικό σκηνικό μία έντονη ρευστοποίηση και κάποιες συντηρητικές δυνάμεις εδώ και χρόνια μιλάνε ακόμα και για το τέλος των ιδεολογιών. Η πολιτική συνέπεια όμως, καθώς και η προσωπική αξιοπρέπεια είναι αυταξίες αναλλοίωτες και διαχρονικές.
Θα είχε ίσως ενδιαφέρον αν αυτή η κινητικότητα γινόταν με όρους ιδεολογικούς, προγραμματικών συγκλίσεων η και γενικότερων πολιτικών αναφορών και προτεραιοτήτων Η κάθε ατομικιστική όμως τυχοδιωκτική πολιτική και με άλματα μεγαλύτερα από αυτά του Τεντόγλου, ωθεί την ήδη απαξιωμένη πολιτική καθώς και τις λειτουργίες της αυτοδιοίκησης στον απόλυτο ευτελισμό.
Καθιστά δε και τους τοιούτο πράττοντες περίγελο των κοινωνιών και τις πρακτικές τους τουλάχιστον αποκρουστικές. Ειδικά δε αν πρόκειται για κομματικά μέλη προβεβλημένα στελέχη στις τοπικές κοινωνίες ,πόσο μάλλον για υποψήφιους βουλευτές και μάλιστα μόλις πριν από δυο μήνες.
Μένει πλέον στους φίλους και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αλλά και σε όλους τους ψηφοφόρους να τιμωρήσουν στην κάλπη τις οποίες καιροσκοπικές επιλογές, έξω από τις κομματικές προτεραιότητες και τη συλλογική μας ταυτότητα και να παραδώσουν στην κοινωνική χλεύη τη λογική του δίπορτου και της ανεμοδούρας. Είτε τους βρείτε στα περιφερειακά είτε στα Δημοτικά ψηφοδέλτια μαυρίστε τους …….
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ευρυτανίας».