Για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πολιτιστική εβδομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου απανταχού Καρασοβιτών ‘‘Το Καραούλι’’! Πληθώρα δραστηριοτήτων έλαβαν χώρα στο όμορφο χωριό του Δήμου Αγράφων που στηρίχτηκε στην εθελοντική πρωτοβουλία και την φιλοξενία των Κερασοβιτών.

Αναλυτικά οι φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν: Λαϊκή βραδιά στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής στις 12 Αυγούστου, θερινό σινεμά με παιδική ταινία στις 13 Αυγούστου και ταινία για ενήλικες στις 16 Αυγούστου αντίστοιχα, ημέρα του παιδιού στις 14 Αυγούστου και η 3η Γαστρονομική Γέφυρα Ευρυτανία – Κωνσταντινούπολη, σε συνδιοργάνωση με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΎΡΥΤΗ και το Δήμο Αγράφων, στις 17 Αυγούστου. Το γαστρονομικό γεφύρωμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Αγράφων, ήταν αφιερωμένο στην καλογερική μαγειρική του αείμνηστου Αρχιμ. Ι.Μ. Τατάρνης και ‘εραστή’ της Πόλης, π. Δοσίθεου Κανέλλου και οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν φαγητά από τα βιβλίο συνταγών του.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου των Απανταχού Κερασοβιτών “Το Καραούλι” και η πρόεδρός του Δήμητρα Καράνη ευχαρίστησαν θερμά όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, αλλά και όσους παραβρέθηκαν απολαμβάνοντας την Κερασοβίτικη φιλοξενία.