Βυθίστηκε το Καρπενήσι στο πένθος

Στο πένθος βυθίστηκε το Καρπενήσι από τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Χρήστου Δημ. Τσουκαλά, γνωστού επαγγελματία του Καρπενησίου, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο 33χρονος την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες με γερανοφόρο όχημα και προσπαθούσε να ανελκύσει ένα φορτίο στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας ακούμπησε σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα ο χειριστής να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.
«Ο 33χρονος ξεφόρτωνε υλικά οικοδομών από τον γερανό του, τότε ο γερανός ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πεθάνει επί τόπου», είπε ο κ. Σουλιώτης στο Newsbomb.gr.

Η είδηση της ανείπωτης αυτής τραγωδίας σόκαρε την τοπική κοινωνία του Καρπενησίου μιας και ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, είχε παντρευτεί το 2022 και πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.
«Ήταν ένα ευγενέστατο παιδί, ήταν από μία αγαπητή οικογένεια, είχε παντρευτεί πέρυσι ενώ πριν από δέκα μέρες είχε γίνει πατέρας», ανέφερε ο δήμαρχος Καρπενησίου στο Newsbomb.gr.

Ο Δήμος Καρπενησίου ενημέρωσε για το θλιβερό συμβάν και προς τιμήν του προχώρησε στην ακύρωση συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για το Hellas Rally Raid. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια λιτή εκδήλωση στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου. Ταυτόχρονα, οι περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής παρέμειναν κλειστές εκείνη και την επόμενη ημέρα, που πραγματοποιήθηκε και η κηδεία του άτυχου νέου, σε ένδειξη πένθους.