Με τα ανάμματα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στα χωριά του Δήμου Καρπενησίου, μεταφέρθηκε η γιορτινή διάθεση σε κάθε γωνιά του δήμου. Φωταγωγήθηκαν τα δεντράκια στο Στένωμα, στους Δομιανούς, στην Αγία Τριάδα, στη Βράχα, στο Μικρό Χωριό και στο Μεσοχώρι Κλειτσού.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και το χριστουγεννιάτικο bazaar των μαθητών της πόλης.  Τα παιδιά των σχολείων πλημμύρισαν την Κεντρική Πλατεία με χειροποίητες δημιουργίες σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά που στήθηκε για την ενίσχυση των δράσεών τους, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου “ζέστανε” την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 μικροί και μεγάλοι χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου με τη στήριξη του Δήμου Καρπενησίου παρουσίασε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη θεατρική και μουσικοχορευτική παράσταση, στην οποία «Γίναμε όλοι μας παιδιά». 

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καρπενησίου συνεχίστηκαν την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο στις 20:00  με το «Πνεύμα των Χριστουγέννων». Μια ξεχωριστή βραδιά στην οποία ο δήμος επιβράβευσε τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων που αρίστευσαν. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου έντυσε μουσικά την όμορφη βραδιά.

Εορταστικά Γεύματα Αγάπης από τον Δήμο Καρπενησίου

Με προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη και τη στήριξη των πολιτών του Δήμου Καρπενησίου που βρίσκονται σε ανάγκη, το Μαγειρείο της Μαθητικής Εστίας του Δήμου ετοίμασε εορταστικά εδέσματα ώστε να χαρούν όλοι οι δημότες αυτές τις γιορτινές ημέρες. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης ευχαρίστησε το προσωπικό του Μαγειρείου που ετοίμασε πλούσια εδέσματα με φροντίδα και αγάπη.