Μπήκαν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας καλωσορίζοντας την εορταστική περίοδο με εξορμήσεις για διασκέδαση και όπως κάθε χρόνο το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Κυριακή, για όλη την εορταστική περίοδο από τις 5:00 έως τις απόγευμα στις 8:00 το βράδυ, τα γραφεία του συλλόγου στις Εργατικές Κατοικίες στον Κάτω Ξηριά θα παραμένουν ανοιχτά για το Χριστουγεννιάτικο Βazaar. Και φέτος μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, πρωτότυπα γούρια από κεραμικό και ξύλο, πανέμορφα εορταστικά στεφάνια, περίτεχνα στολίδια και πάρα πολλές ακόμα μοναδικές δημιουργίες από τις γυναίκες του Συλλόγου. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του για ένα Χριστουγεννιάτικο καλωσόρισμα γεμάτο εκπλήξεις.

Το 2ο Σαββατοκύριακο Δεκεμβρίου, (10- 11/12) ο Σύλλογος Γυναικών θα πραγματοποιήσει την πρώτη του Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση με προορισμό την Αθήνα για ένα μοναδικό διήμερο διασκέδασης που στο επίκεντρο του θα έχει την μοναδική συναυλία της κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας Μαρινέλλας και νυχτερινή διασκέδαση.

Την επόμενη εβδομάδα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου γυναίκες και τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν μία μονοήμερη Χριστουγεννιάτικη απόδραση στις πανέμορφες Θεσσαλικές πόλεις Λάρισα και Τρίκαλα, όπου θα επισκεφτούν τα δύο Χριστουγεννιάτικα πάρκα, ‘Το Πάρκο των Ευχών’ στη Λάρισα και ‘Το Χωριό των Ξωτικών’ στα Τρίκαλα. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στα τηλ.: 6977845771.